Heeft u geen tijd of bent u niet in staat om uw tuin zelf te onderhouden? Vraag dan eens naar de mogelijkheden bij ons. U kunt het zo gek niet bedenken of we bieden u de hulp bij het onderhoud in uw tuin, dit kan gaan van onkruid wieden en het omspitten van de moestuin tot het compleet snoeien van de hele tuin. Het uitbesteden van het onderhoud aan uw tuin geeft u rust en tijd voor andere dingen. Wij helpen reeds jaren vele klanten in de omgeving bij het onderhouden van de tuin en beschikken dan ook de mogelijke machines die nodig zijn om het tuinonderhoud zo goed mogelijk uit te voeren


Tuinonderhoudsplan op maat

Voor iedereen is er een onderhoudsplan op maat, dit kan variëren van één of twee keer per jaar een goede snoeibeurt tot het wekelijks grasmaaien.


De kosten voor het tuinonderhoud

De kosten van het tuinonderhoud zijn uiteraard sterk afhankelijk van uw wensen en de soort werkzaamheden, gaat het om één keer per jaar de tuin snoeien of om het maandelijks bijhouden van de tuin? We proberen altijd een passend onderhoudsplan te bedenken waarbij we de kosten voor u in de hand kunnen houden. We komen graag vrijblijvend bij u langs om een inschatting van de kosten te kunnen maken.


Heeft u interesse in een tuinonderhoudscontract op maat of wilt u een eenmalige onderhoudsbeurt voor uw tuin, bel dan snel 06-46572559 of neem contact op door het contactformulier in te vullen.

Openingstijden

ma-vr 7:00-17:00
za 8:00-12:00


Contactformulier


Klik hier om het contactformulier te openen